Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

KiDS mobilabonnement

Perfekt abonnement til børn med større databehov. Vi tilbyder fuld tryghed til forældrene og mulighed for, at du med Gi’ en GiGA kan dele dine GB data med dit barn.

Pris
69 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
69 kr.

Få C More gratis i 1 måned

Som OiSTER-kunde har du adgang til masser af gratis fordele, når du tilmelder dig fordelsklubben OiSTER+. Det er helt gratis og uforpligtende at tilmelde sig.

Prøv blandt andet C More gratis i 1 måned og få adgang til spændende og underholdende børnefilm- og serier under C More Børn. Eller udforsk en eventyrlig verden af lydbøger og e-bøger med Fairytell gratis i 3 måneder.

Få adgang til masser af god underholdning i børnehøjde ved at tilmelde dig OiSTER+, når du bestiller dit OiSTER KiDS mobilabonnement.

 

 

Hvad kan jeg bruge 15 GB data til?

150

timer social media
eller

255

timer musik
eller

38

timer video
eller

15

timer film og serier

Bedst til prisen!

Vi har ingen binding på dette abonnement, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 15 GB data, hvoraf op til 10 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald er en stærk funktionalitet på OiSTERs netværk, der automatisk fører dine opkald over på WiFi dér hvor glas, beton eller andet kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!