•  
  • Dit brugernavn er din e-mailadresse eller dit mobilnummer, hvis du er mobilkunde hos OiSTER. Vær opmærksom på forskel i store og små bogstaver.

    Har du glemt din kode kan du bestille en ny nedenfor ved at trykke på linket nedenfor, "Glemt din kode?"

Mobiltelefoni for alle

INGEN BINDING     ·     FRI SMS/MMS     ·     FRI OiSTER TIL OiSTER     ·     OPRETTELSE 0 KR.

Mobiltelefoni hos oister

Vi tilbyder dig billig mobiltelefoni, som er gennemskueligt og enkelt. Vi har flere mobilabonnementer, så du altid kan finde netop det, der passer til dit behov. Så uanset om du snakker i telefon dagen lang eller kun ringer til din mormor en gang om måneden, så har vi mobiltelefoni, der passer til dig.

MÅNEDLIG BETALING

Hos OiSTER betaler du for dit abonnement hver d. 1. i måneden. Din første betaling ligger den førstkommende 1., efter dit nummer er blevet aktiveret. Så du oplever ikke at betale for noget som du ikke har gjort brug af endnu. 

Din OiSTER-konto

Din OiSTER-konto fungerer som en konto du kan bruge til forbrug ud over dit abonnement. Så hvis du fx ringer fra udlandet, vil pengene automatisk blive trukket fra din OiSTER-konto. På den måde slipper du for hele tiden at skulle have penge op af lommerne.

 

INGEN BINDING

Hos OiSTER har vi absolut ingen på mobilabonnementer. Du kan altså til en hver tid vælge at opsige dit abonnement uden at komme i klemme fordi din binding ikke er udløbet. 

14 DAGES RETURRET

Du har altid 14 dages returret efter du har modtaget varen fra os. Så hvis du ikke er tilfreds med varen du modtager kan du sende den retur til os. Læs mere her.

Udlandstelefoni

Hos OiSTER er du automatisk tilmeldt udlandstelefoni, hvis ikke du har fravalgt det da du tilmeldte dig OiSTER. Du kan få et overblik over vores udlandspriser her.

Dækning

OiSTER benytter 3's landsdækkende mobil- og datanetværk. For at bruge 3's netværk, skal din mobil som minimum understøtte 3G, hvilket de fleste smartphones gør i dag. 

Kundeservice

Du kan kontakte vores kundeservice via chat, Facebook, e-mail eller ved at ringe til os.
Se dine kontaktmuligheder her