Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Google Nest Audio højtaler til 0,-

ved bestilling af Fri tale / 200 GB data mobilabonnement

 

Find det brede smil frem og skru op for lyden med din nye Google Nest Audio højtaler! Lige nu får du nemlig den lækre Google Nest Audio med til 0,-, når du bestiller Fri tale og 200 GB data til KUN 129,-/md.* Så kan du snakke løs, streame til du falder i søvn eller game hele natten – helt uden bekymringer!

Pris
129 kr./md.
Oprettelse
99 kr.
Min. i 6 mdr.
873 kr.

inkl. Google Nest Audio (Værdi 699,-)

.

Din nye Google Nest Audio

- den smarte højtaler med den fantastiske lyd

Google er en stor hjælp i hjemmet. Du skal bare sige ”Hey Google” og så er den stemmestyrede Nest Audio klar til at hjælpe dig. Oplev lyd, der fylder rummet. Stream din yndlingsmusik, din foretrukne radiokanal mm. Styr smartenhederne i dit hjem. Bed Google om at tænde lyset, fjernsynet og meget mere.

*Tilbuddet gælder for privatkunder ved køb af Fri tale/ 200 GB data til 129 kr./md. og gælder så længe lager haves. Binding 6 mdr. Oprettelse 99 kr. Mindstepris: 873 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal Google Nest Audio returneres i original emballage. Abonnement og Google Nest Audio er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Google Nest Audio afsendes sammen med simkort. Da der er tilknyttet hardware til dette abonnement, forbeholder vi os retten til at afvise købet, hvis du er registreret i RKI. Det er muligt at købe ét abonnement med Google Nest Audio pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

Mobilabonnementet har Fri GB data, hvoraf op til 14 GB data kan bruges i EU. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

 

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.