Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Få Samsung Galaxy Watch6 til 0,-

ved bestilling af Fri tale / Fri data mobilabonnement

 

Samsung Galaxy Watch6 40mm er din ideelle følgesvend døgnet rundt, og lige nu får du det til 0,-, når du bestiller Fri tale og Fri data til kun 199,-/md.* Så skal du aldrig bekymre dig om dit forbrug - snak og stream løs helt uden bekymringer!

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement og ved flytning af nummer til OiSTER.

Pris
199 kr./md.
Oprettelse
99 kr.
Min. i 6 mdr.
1.293 kr.

inkl. Samsung Galaxy Watch6 40mm (Værdi 2.130,-)

Dit nye Samsung Galaxy Watch 6

Tag dit Samsung Galaxy Watch6 40mm på og lær din krop bedre at kende! Med avanceret pulsmåling, søvncoaching og træningsoptimering kan du nå dine sundhedsmål og forbedre din søvn. Med mange flotte urskivedesigns, en stor 1,31 tommer skærm og et batteri, der varer op til 40 timer, er Watch6 din ideelle følgesvend døgnet rundt.

*Tilbud gælder kun for privatkunder ved flytning af nummer til OiSTER og oprettelse af Fri tale/ Fri data til 199 kr./md. og gælder så længe lager haves. Binding 6 mdr. Oprettelse 99 kr. Mindstepris: 1.293 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal Samsung Galaxy Watch6 40mm 4G Graphite returneres i original emballage. Abonnement og Samsung Galaxy Watch6 40mm 4G Graphite er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Samsung Galaxy Watch6 40mm 4G Graphite afsendes sammen med simkort. Da der er tilknyttet hardware til dette abonnement, forbeholder vi os retten til at afvise købet, hvis du er registreret i RKI. Det er muligt at købe ét abonnement med Samsung Galaxy Watch6 40mm 4G Graphite pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

Hvad kan jeg bruge fri GB data til?

10000

timer social media
eller

17000

timer musik
eller

2500

timer video
eller

1000

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har Fri GB data, hvoraf op til 50 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

Går rejsen til Thailand, Tyrkiet eller USA?
Så er OiSTER Travel garanteret noget for dig! 

 

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.