Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

Samsung Galaxy S10+ 128 GB Prism Black

Samsung Galaxy S10+ 128 GB Prism White

Vælg farve
Samsungs flagskib anno 2019 - i plus size!
30 mdr. OiSTER afdrag
236 /md.
eller
Kontantpris
7.080
Mindstepris
7.080
Levering 2-5 hverdage

En skærm ud over det sædvanlige, hele fem kameraer og indbygget fingeraftrykslæser i skærmen er blot nogle af de fantastiske features, som den nye Samsung Galaxy S10+ kommer med. Og nu kan du få fingrene i mobilen, som er et eksempel på den evolution og de erfaringer, som Samsung har fået igennem de sidste 10 år. Det er intet andet end et mesterværk.

I forhold til sine forgængere vil du med Galaxy S10+ virkelig kunne mærke en forskel. Ikke mindst er der sket en hel del på kamera-fronten. På bagsiden er smartphonen nemlig udstyret med hele tre kameraer, der med sin vidvinkel på op til 123 grader og 2x optisk zoom leverer billeder, som du normalt kun har kunne opnå, hvis du har brugt et spejlreflekskamera.

Er du mere til selfies, er der også sket en opgradering her. Galaxy S10+ kommer med både et 10MP og 8 MP frontkamera, der giver dig helt nye muligheder. Og så er netop frontkameraet flyttet til siden, så du kan få de mest perfekte selfies uden at gå på kompromis med det stilrene design.

Apropos design, så er der også sket forbedringer, som er svære ikke at lægge mærke til. Du får hele 6,4” QHD+ buet Super AMOLED skærm, som giver dig en næste biograflignende skærmoplevelse. Ikke alene gengiver Galaxy S10+ alle farver på den mest funklende vis pga. den vilde 3040x1440 opløsning. Du får desuden en infinity skærm, der hverken brydes af indhak eller knapper.

Som noget helt nyt er fingeraftrykslæseren nemlig indlejret direkte i skærmen. Det gør både Samsung Galaxy S10+ lynhurtig at åbne op, men samtidig utrolig sikker.

I forhold til designet er der også sket en del. Galaxy S10+ er både tyndere og lettere end tidligere modeller, hvilket betyder, at den ligger endnu bedre i hånden. Ofte er man nødsaget til at gå lidt ned på batteriet, når smartphones bliver slankere i designet. Men ikke denne mobil! Her får du endnu mere batteri for pengene. Hele 4.100 mAh for at være helt præcis. Det kan du bruge på din mobil eller til at oplade andre mobiler og enheder, der understøtter trådløs opladning.

Med andre ord løfter Samsung med Galaxy S10+ barren til et helt nyt niveau!

Bemærk at den indbyggede fingeraftrykslæser ikke virker, hvis der er monteret panserglas.

Kamera
12MP+12MP+16MP
Frontkamera
10MP+8MP
Skærmstørrelse
6,4"
Skærmopløsninger
1440 x 3040 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
microSD (Op til 512 GB)
RAM
8 GB
Størrelse
157,6 x 74,1 x 7,8 mm
Vægt
175 g
Styresystem
Android 9 (Pie)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • In-display fingeraftrykslæser
  • Triple kamerasetup
  • Trådløs opladning