Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service.

Xiaomi Mi 10T Pro 5G 256 GB Cosmic Black

Vælg farve
Ekstrem ydeevne til en billig pris!
30 mdr. OiSTER Afdrag
161 /md.
eller
Kontantpris
4.830
Mindstepris
4.830

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

TILBUD LIGE NU: Når du køber en Xiaomi Mi 10T Pro 5G får du en GRATIS Xiaomi Essential Robotstøvsuger med i købet. Robotstøvsugeren har en værdi á 1699,-. 

Xiaomi Mi 10T Pro er en telefon, der er stor på rigtig mange fronter. Du får en fantastisk skærm, et gigantisk batteri med høj levetid, et kamera på hele 108 MP og en kraftfuld processer, der kan klare lidt af det hele. Det eneste punkt, hvor Xiaomi Mi 10T ikke sprænger rammerne, er når det kommer til prisen. Med andre ord får du helt utrolig meget for pengene, hvis du kaster dig over dette powerhouse.

Kameraet er suverænt, da du får hele 108 MP, som giver dig rig mulighed for at tage de flotteste billeder, hvor detaljerne står i fokus, kontrasterne er knivskarpe og farver funkler naturtro. Det gælder uanset, hvilken type foto, du kaster dig over, for Xiaomi Mi 10T Pros kamera er super alsidigt og kan bruges til alt mellem close-ups og storslåede landskabsmotiver.

Mobilen kommer med et batteri, der ligger i den større kaliber. Intet mindre en 5.000 mAh er inkluderet i Xiaomi Mi 10T Pro, som desuden understøtter lynopladning, så det går ekstra stærkt når smartphonen skal tankes op.

Herudover får du en lækker 6,67” skærm i det hårdføre Gorilla Glass 5, der kommer med 144 Hz. Xiaomi kommer med Android 10, som betyder, at du uden problemer kan få alle de apps, som du normalt bruger. Og er du på jagt efter nye, så er Google Play app’en, som åbner en verden for dig af fede apps.

Kamera
108MP+13MP+5MP
Frontkamera
20MP
Skærmstørrelse
6.67"
Skærmopløsning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8GB
Størrelse
165.1 x 76.4 x 9.3 mm
Vægt
218 g
Styresystem
Android 10

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • 5G-klar
  • Fantastisk kamera
  • Kraftfuldt batteri